Известие

Collapse
No announcement yet.

чистачките блокират

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    скоростта на въртене е една и съща винаги
    Тва е ясно, мисля. Макар че ако издуеш всички електроуреди на макс, може и да се постигне известно забавяне - със стария акумулатор го имах този ефект
    Last edited by bass; d.m.y г., 14:40.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Мда наистина съм се подвел по другата кола, при която лоста има три положения надолу- 1-во на интервали; 2-ро постоянно и 3-то постоянно, но забързано, докато при Алфата са само 2, но забързани т.е. при нея липсва бавна скорост.
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
        Тва е ясно, мисля. Макар че ако издуеш всички електоуреди на макс, може и да се постигне известно забавяне - със стария акумулатор го имах този ефект
        дам има нещо подобно... или сякаш механизма на чистачките все едно се уморява ако го караш на непрекъснатата степен (мах)!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          дам има нещо подобно... или сякаш механизма на чистачките все едно се уморява ако го караш на непрекъснатата степен (мах)!

Или свикваш със скоростта на чистачките и не ти прави впечатление вече
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
            Или свикваш със скоростта на чистачките и не ти прави впечатление вече
            не не - както писах по някога са малко по-бавни след усилена употреба. А сутрин като запаля и ги пусна и ще скъсат кочината

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              ...Като ги включа на режим с паузи ,при хода им надолу ахаааа да спрат с недовършен ход (особено като е по-сухо стъклото). Но, когато пускам "ръчно" с бутане на лостчето нагоре , ако задържа лостчето докато чистачките слизат надолу ,изобщо не забавят. Мисля си , че е електрически проблем , защото ако държа лостчето никога не зацепват. Как мислите?
              Някой, нещо?
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
              X